L’ICS adjudica a GARCIA RIERA les obres d’adequació i millora de la planta 8º de l’Hospital Joan XXIII a Tarragona El ICS adjudica a GARCIA RIERA las obras de adecuación y mejora de la planta 8° del Hospital Joan XXIII a Tarragona

Hospital St Joan XXIII Tarragona

Projecte d’adequació COVID-19 de la planta 8B a l’Hospital Joan XXIIII (Tarragona)

L’Institut Català de la Salut va adjudicar a Garcia Riera el nou projecte per adequar i millorar la 8ª planta de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.

El projecte d’adequació per fer front a la COVID-19 es realitzarà a la planta 8B del mateix hospital, situat al C/ Dr. Mallafré Guasch 4 de la ciutat de Tarragona.

“Aquest projecte ens fa especial il·lusió, ja que d’alguna manera contribuïm a superar aquesta pandèmia que ens afecta a tots”, va explicar el director de l’empresa constructora, Xavier Garcia.

El ICS adjudica a GARCIA RIERA las obras de adecuación y mejora de la planta 8° del Hospital Juan XXIII a Tarragona

Proyecto de adecuación COVID-19 de la planta 8B en el Hospital Joan XXIIII (Tarragona)

El Instituto Catalán de la Salud adjudicó a Garcia Riera el nuevo proyecto para adecuar y mejorar la  planta del Hospital Universitario Joan XXIII de Tarragona.

El proyecto de adecuación para hacer frente a la COVID-19 se realizará a la planta 8B del mismo hospital, situado al C/ Dr. Mallafré Guasch 4 de la ciudad de Tarragona.

“Este proyecto nos hace especial ilusión, puesto que de alguna manera contribuimos a superar esta pandemia que nos afecta a todos”, explicó el director de la empresa constructora, Xavier Garcia.

Recommended Posts
façana Garcia Riera