PECT ‘Cuidem el que ens uneix. Carreteres més segures i sostenibles’PECT ‘Cuidamos lo que nos une. Carreteras más seguras y sostenibles’PECT ‘We take care of what unites us. Safer and more sustainable roads’

roadmaps2-web

En el context del projecte “PECT Cuidem el que ens uneix. Carreteres més segures i sostenibles” liderat per la Diputació de Tarragona i amb la participació de la Universitat Rovira i Virgili i Eurecat, s’està treballant en la definició d’un Roadmap d’Economia Circular amb l’objectiu de fomentar l’adopció de pràctiques més sostenibles i dissenyar la seva estratègia de circularitat per als propers anys.

L’economia circular comporta una transformació que allargarà al màxim la vida dels recursos, permetent garantir l’accés a les matèries primeres cada vegada més escasses, disminuir l’impacte ambiental i contribuir a assolir la resiliència climàtica.

 

Llegiu la notícia sencera a eurecat.org

En el contexto del proyecto “PECT Cuidamos el que nos une. Carreteras más seguras y sostenibles” liderato por la Diputación de Tarragona y con la participación de la Universitat Rovira i Virgili y Eurecat, se está trabajando en la definición de un Roadmap de Economía Circular con el objetivo de fomentar la adopción de prácticas más sostenibles y diseñar su estrategia de circularidad para los próximos años.

La economía circular comporta una transformación que alargará al máximo la vida de los recursos, permitiendo garantizar el acceso a las materias primas cada vez más escasas, disminuir el impacto ambiental y contribuir a lograr la resiliencia climática.

 

Leed la noticia entera a eurecat.org

banner_parentesi_griera_landscape-191-1
Recommended Posts
Entrevista a Xavier Garcia Perera