Fondo Europeo de Desarrollo Regional

Programa SOSTENIBILIDAD 2023 de la Cámara de Comercio de Tarragona.

GARCIA RIERA SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es Potenciar la investigación, el desarrollo tecnológico y la innovación, y gracias al cual a puesto en marcha el desarrollo de un Plan de Responsabilidad Social Empresarial para apoyar la creación y consolidación de empresas innovadoras durante el año 2023. Para ello ha contado con el apoyo del programa SOSTENIBILIDAD 2023 de la Cámara de Comercio de Tarragona.  

Una manera de hacer Europa 

Construïm Sostenibilitat

Creiem amb un nou model de construcció sostenible,  on tots els nostres projectes disposen de varis factors que contribueixen a millorar la sostenibilitat del planeta. 

Tant en l’àmbit intern, en les polítiques laborals, d’igualtat i d’oportunitats de promoció l’empresa seguirà com a model de cohesió sostenible els ODS de l’ONU. L’objectiu principal és conscienciar a tothom de l’empresa, clients i proveïdors, cap a la necessitat de contribuir a reduir l’impacte mediambiental del nostre entorn. 

Per aquest motiu, a Garcia Riera incorporem als nostres projectes sistemes d’aprofitament de residus, d’eficiència energètica, aprofitament de l’aigua i d’economia circular.

A continuació, podeu veure tots els projectes duts a terme, a més a més d’articles relacionats amb la construcció sostenible.