FIDELS AL COMPROMÍS DELS NOSTRES ORÍGENS.

HEM MIRAT SEMPRE CAP ENDAVANT

ORIGEN, EVOLUCIÓ I DIFERENCIACIÓ

UN CREIXEMENT CONTINUAT

Els orígens de GARCIA RIERA comencen en els anys seixanta a Vila-seca (Tarragona), fruit de la iniciativa dels germans Josep i Xavier Garcia Riera, en veure la incipient indústria de la construcció de la zona i la manera de desvincular-se de la tradicional dedicació familiar al sector agrícola. Aviat, gràcies a la seva manera compromesa i propera de treballar, els encàrrecs comencen a augmentar i es veuen capacitats per assolir desafiaments i projectes de més envergadura que els permet créixer i ser diferenciadors.

Des d’aleshores, a GARCIA RIERA hem experimentat una expansió constant que, juntament amb l’increment del volum de negoci, de l’equip humà i dels mitjans propis, s’ha traduït en una important diversificació de les nostres àrees d’activitat.

Aquesta visió de diversificació ens ha dotat d’una major estabilitat i d’un menor risc enfront dels cicles econòmics.

Amb els anys, hem evolucionat fins a posicionar-nos entre les principals empreses constructores de la província de Tarragona i també dels grans grups constructors del sector, oferint el millor de les dues bandes: la capacitat professional dels grans col·lectius i la proximitat en el servei, exclusiu de les pimes.

griera inicisx
griera iniciscx
griera inicis f
grierapersonal
griera basf
griera inicis b
griera inicis d
griera personaferrari
griera inicis e
griera premicovestro

GARCIA RIERA EN XIFRES

Volum de negoci (M€)

griera-grafics-2024-copia1vegada

FIDELITZACIÓ I ORIENTACIÓ AL CLIENT

MILLORAR CADA DIA L’EXPERIÈNCIA DELS NOSTRES CLIENTS

Assolir els màxims estàndards de qualitat i millorar contínuament l’experiència dels nostres clients és un dels objectius fonamentals de la nostra empresa. Això implica la qualitat dels nostres projectes i serveis així com el compliment dels compromisos establerts i totes les polítiques de l’empresa.

Per aquest motiu ens impliquem en cada projecte per saber quines són les necessitats reals de cada client i quins són els valors que volen cobrir així com estar al seu costat una vegada s’ha acabat el projecte, perquè no quedi res sense resoldre.

Aquesta involucració ens ha fet guanyar la seva confiança durant tots aquests anys, i ens ha encaminat a mantenir una privilegiada relació continuada i de fidelització.

Distribució de la producció

grafic-sectors-cat2

Presència geogràfica

gr grafic sense logo

UN EQUIP MOTIVAT I A LA UNA

CREANT VALOR A TRAVÉS DE LES PERSONES

El prestigi d’una empresa rau per tenir bons professionals motivats per seguir un mateix camí. Són les persones les qui gestionen els recursos i les qui es relacionen amb els clients i proveïdors. Són les persones les dipositàries del coneixement que ha adquirit GARCIA RIERA tots aquests anys i, per tant, les qui seguiran transmetent els valors i condicionaran el creixement de l’empresa.

La combinació de talent i compromís de l’equip humà de GARCIA RIERA constitueix una de les bases del nostre èxit empresarial. Per això, entenem que la clau de la nostra política de recursos humans ha de ser l’estabilitat dels empleats, fonamentalment, per aconseguir l’equilibri entre la vida personal i familiar, el desenvolupament professional i la motivació.

Disposem d’una plantilla d’alta qualitat personal, amb un elevat nivell de coneixements i especialització, compromès i motivat. Apostem pel desenvolupament professional i per la formació a través de l’adquisició i millora de les aptituds i competències, que permetin treballar amb èxit en el creixement professional. Afavorim el creixement personal i lideratge, compaginant-lo amb el reconeixement dels esforços i assoliments mitjançant polítiques de compensació i desenvolupament.

Evolució plantilla

griera-rrhh-2024w

Hores de formació

griera-grafics-2024-formaw

Vol treballar amb nosaltres?

Truqui’ns o enviïns un e-mail